top of page

Dagcentrum Haren

Doen

In ons dagcentrum verwelkomen we je graag elke weekdag. Je kan bij ons terecht voor een zinvolle dagbesteding gelinkt aan je interesses. Of je je nu graag uitleeft op een drumstel of jezelf liever uitdrukt in subtiele penseelstreken. Het kan allemaal in de Ark!

1.JPG

Aanbod

In het dagcentrum verloopt elke dag volgens een vaste structuur. Zo kan je elke dag tot wel drie ateliers volgen, staat er elke dag een lekkere maaltijd voor je klaar en is er ruimte voor ontspanning. 

Welke ateliers je volgt, waar je naartoe werkt of wat je het liefst doet. Dat ligt in je eigen handen! Onze begeleiders staan je hierin bij, om zo je eigen talenten en interesses te ontwikkelen.

Ook beschikken we over twee busjes, zodat we je 's morgens aan je deur kunnen komen ophalen.

Bekijk zeker eens onze Facebook-pagina voor een beter beeld te krijgen van onze werking. 

Doelstellingen

Het stimuleren en ondersteunen van zelfredzaamheid is zeer belangrijk voor ons.

Onze begeleiders zetten zich dan ook in om participatie aan activiteiten aan te moedigen, rekening houdend met ieders capaciteiten.

We zetten ons in om een veilige leef- en werkomgeving te creëren. Ook hebben we oog voor medewerking met de buurt. Dit door middel van bijvoorbeeld gemeenschappelijke tuinen of het klussen in onze eigen weide.

Verder is er aandacht voor hygiëne en een gezonde levensstijl. Zo bieden we veel sportieve activiteiten aan op ieders niveau. Van een rustgevende boswandeling tot intens potje voetbal en alles daartussenin. 

IMG_0166.JPG

Heb je vragen? Ben je geïnteresseerd?
telefoon: 02 245 56 12 of mail: info@dearkbrussel.be

bottom of page