top of page

Begeleider dagondersteuning

Verdunstraat, Brussel, België

(80% of voltijds) contract onbepaalde duur

Functieomschrijving

Je organiseert en begeleidt activiteiten voor volwassenen met een (vermoeden van een) verstandelijke beperking, binnen het concept van een atelierwerking. Je hebt oog voor het algemeen welbevinden van elke cliënt en daarvoor zoek je samen met hem/haar, zijn/haar netwerk en je team naar een persoonlijk traject. Je staat mee in voor eet- en verzorgingsmomenten. Je bent aandachtsbegeleider van enkele cliënten hetgeen met zich meebrengt dat je verantwoordelijk bent voor een persoonlijke opvolging (individueel handelingsplan, verslagen). Je hebt flair om met de familie en het netwerk van de cliënt om te gaan en met hen rond de tafel te zitten. Je kent de waarde van een goede verslaggeving en weet de zaken op papier te verwoorden.

Competentieprofiel

-Je kan kwalitatieve en goed onderbouwde activiteiten opzetten, op maat van de cliënten. Er is daarbij ruimte voor het inzetten van je eigen talenten. Zitten die in de richting van het begeleiden van een (sociale-)media-atelier? Dan is dat alvast een sterke troef.

-Je kiest bewust om te werken met mensen met een (verstandelijke) beperking en gelooft in hun kunnen. Je stimuleert hun zelfredzaamheid en werkt vraaggestuurd.

-Je bent een constructieve teamspeler en weet dit te combineren met een sterke zelfstandigheid. -Je bent communicatief en ondernemend

-Je weet om te gaan met stress en slaagt erin een sfeer van rust te creëren.

-Je bent in staat om kritisch te kijken naar je eigen functioneren.

-Je denkt mee na over de inhoudelijke werking en uitbouw van dagondersteuning voor mensen met een zorgvraag.

-Je bent computervaardig en vind snel je weg in sociale media en .diverse apps en mediatoepassingen

-Een rijbewijs type B is een must.

Ons aanbod

-We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met een verloning conform de barema’s van het VAPH (PC 319.01) op basis van diploma en anciënniteit (agogisch diploma secundair onderwijs, graduaat of bachelor). 

-Vanaf de leeftijd van 35 jaar geniet je van extra verlofdagen. 

-Je komt terecht in een kleinschalige, hechte voorziening en in een zelforganiserend team die de blik richten op de noden van cliënten en hun omgeving en voor wie je het verschil maakt. 

-Er is een tussenkomst in het woon-werkverkeer en/of een fietsvergoeding en/of een gratis abonnement voor het openbaar vervoer.

Interesse? Stuur dan vandaag nog en ten laatste op 18 december 2022 je CV en motivatiebrief naar mieke.craeymeersch@dearkbrussel.be met vermelding ‘begeleider dagcentrum’. Voor vragen kan je ook bij haar terecht op het nummer 0471/794180. We behandelen je kandidatuur vertrouwelijk.

bottom of page